Над една трета от активното градско население избра шоуто, което научи звездите да готвят

Вчера в ефира на NOVA се завърна едно от емблематичните предавания на телевизията „Черешката на тортата“. Стартът на новия дванадесети сезон на шоуто, което научи звездите да готвят, бе предпочетен от 28,4% от активното население пред екраните на възраст 18-49 години, което е с 3% повече от турския сериал по бТВ по същото време, сочат данните на Нилсен Адмосфер България. Над една трета от зрителите пред екраните от активното градско население (18-49 г.) категорично предпочете праймтайм кулинарната надпревара с 59% по-висок дял от поредицата по бТВ.

Очевидно е предпочитанието към "Черешката на тортата" на зрителите от градовете на възраст 18-49 години. Според пийпълметричните данни, в сравнение с дела на сериала по бТВ, кулинарното шоу с водещ шеф Иван Манчев постига почти двойно по-големи резултати сред тази аудитория в София и големи градове.

Веган приключение с Лили Гелева в "Черешката на тортата"

Първата порция звездни домакини - Лилия Вучкова, Рафи Бохосян, Стефан Щерев и Лили Гелева  омагьосват сърцата на зрителите тази седмица и ще накарат шеф Манчев да извади тефтера, за да си води бележки – всяка делнична вечер от 20.00 ч. по NOVA.