Не пропускайте премиерния епизод на кулинарното риалити тази вечер от 20.00 ч. по NOVA

Лили Гелева ще изпълнява главната роля на кулинарната сцена в "Черешката на тортата" тази вечер от 20.00 ч. по NOVA. Актрисата известна с ролята си на д-р Мишева в хитовия сериал "Откраднат живот" ще извади тежката веган артилерия за гостите си Лили Вучкова, Рафи и Стефан Щерев. 

Силен старт за новия дванадесети сезон на "Черешката на тортата"

Разядките на домакинята ще зарадват очите с палитри от цветове и аромати и почти няма да оставят място за основното, a суровата веганска торта със завършек от пресни малини и блат от фурми и ядки ще взриви вкусовите рецептори на гостите. Крехки свински ребърца с подправки и гарнитура от сладки картофи е жестът на Лили. 

Ще успее ли Лили да накара гостите си да сменят кулинарната си религия и каква изненада още им е приготвила? Гледайте в новия епизод на "Черешката на тортата" тази вечер от 20.00 ч. по NOVA.

Актуалните новини може да следите във Facebook страницата на "Черешката на тортата" и на сайта на NOVA. В канала на предаването във Vbox7.com и в NOVA PLAY, може да откриете всички епизоди и да си припомните най-доброто от предишните сезони.