Не пропускайте щедрото предаване от 19.30 ч. по NOVA

Шоуто Национална лотария посреща пореден милионер на 26 януари от 19:30 ч. по NOVA. Големият късметлия е Станимир Димитров, който ще получи официално своя чек за 1 000 000 лева. Със забележителната сума го изненада билет „Коледен Календар“.

Национална лотария ще се погрижи за доброто настроение и бюджета на още късметлии, които ще влязат в надпревара за печалби за над 2 500 000 лева. Рая Пакова и Захари Бахаров ще изпратят с нова кола победителя в играта „На крачка от късмета“. Двама участници ще трупат печалби от „Сейфове“, а големият финалист в „МЕГА ДЖАКПОТ“ ще изпита тръпката от играта за внушителен джакпот, достигащ 2 400 000 лева.

Зрителите ще станат съпричастни с радостта на Валенция Влъчкова от град Русе, която ще шофира модерна спортна лимузина от VIP клуб на Национална лотария. „Страхотно се чувствам, не мога да повярвам. Много се радвам“, каза късметлийката, след като беше изтеглена чрез жребий по NOVA от Симона Пейчева. „Беше ми мечта и вярвах, че някой ден, може и аз да спечеля“, допълни Валенция.

Първата ѝ среща с новата придобивка и емоциите при получаването на ключовете, ще видите в предаването тази вечер от 19.30 часа по NOVA.