Гледайте драмата „Къщата на спомените" от 12.30 ч., премиерната романтична комедия „Изкуството на любовта“ от 14.10 ч. и мистерията „Гурме детективи: Кулинарно убийство“ от 16.00 ч.

Неделният следобед ще бъде изпълнен с много любов с филмите в ефира на NOVA. От 12.30 ч. в романтичната драма „Къщата на спомените" зрителите ще видят историята на бостънския адвокат Мери, която наследява къща от своята леля. Ще се окаже, че имотът има историческо значение и е привлекателно място за туристи. Това обаче няма да се хареса на Мери и тя ще направи всичко възможно къщата да остане нейно притежание. Ще успее ли да я запази тя? 

Кино маратонът продължава в 14.10 ч., когато популярната актриса от „Зеленият стършел” Тейлър Кол ще проумее, че не всичко е такова, каквото изглежда в романтичната комедия „Изкуството на любовта“. Тейлър влиза в ролята на Харпър Хигинс, която е решена да стане щатен служител в Бостънския колеж по изкуствата и разчита да постигне това, като стане куратор в художествената галерия на университета. Но когато губи своя водещ художник, в последния момент е принудена да наеме обикновен човек, който изкарва парите си, като разхожда кучета. Харпър дори не предполага, че той е и изключително добър художник, който до този момент е криел невероятния си талант…

След това известните актьори Брук Бърнс и Дилън Нийл се впускат в поредното криминално разследване в мистерията „Гурме детективи: Кулинарно убийство“ от 16.00 ч. по NOVA. Този път в лентата по бестселъра на Питър Кинг героите им кулинарният експерт Хенри Рос и красивата полицайка Маги Прайс, разследва  убийството на близък приятел - известен местен готвач, намерен мъртъв в кухнята си. Докато постепенно разгадават, стара семейна тайна, на Маги й се налага да се защитава от мистериозен мъж, който я преследва. Междувременно връзката й с Хенри също е под въпрос след внезапната поява на неин бивш ухажор.

Не пропускайте развръзките в драмата „Къщата на спомените" от 12.30 ч., премиерната романтична комедия „Изкуството на любовта“ от 14.10 ч. и мистерията „Гурме детективи: Кулинарно убийство“ от 16.00 ч. днес по NOVA.