Водещата Рая Пакова в очакване на най-щастливото събитие

Талантливата актриса Луиза Григорова-Макариев ще носи късмет и радостни емоции на участниците в телевизионното предаване Национална лотария. От 30 март водещата на шоуто Рая Пакова излиза в кратка почивка в очакване на най-щастливото събитие, което предстои в живота ѝ – да стане майка.

Луиза ще влезе в ролята на втори водещ и ще помага на Захари Бахаров с раздаването на печалби в предаването, което се излъчва всяка събота от 19.30 часа по NOVA.

„Много се радвам, че ще имам възможност да бъда част от най-щедрото шоу. Аз съм родена под щастлива звезда и вярвам, че ще донеса много късмет, положителни емоции и усмивки на участниците в Национална лотария“, каза Луиза. 

И тази събота в рамките на 30 минути десетима късметлии ще имат шанс да спечелят над 2 500 000 лева в парични и предметни печалби. Зрителите ще станат свидетели на оспорвани игри, изпълнени с много емоции и забавление.

Захари ще връчи ключовете за нов автомобил на пореден късметлия в играта „На крачка от късмета”. Сейфовете на Национална лотария ще осигурят печалби и много добро настроение на двама щастливци. Големият финалист в играта „МЕГА ДЖАКПОТ” пък ще има шанс да играе за най-големия джакпот в телевизионна игра в България, достигащ 2 400 000 лева.

Не пропускайте щедрото предаване в събота от 19.30 ч. по NOVA, за да видите кои са най-новите късметлии в Национална лотария.