Не пропускайте „Откраднат живот: Любовта лекува“ от вторник до четвъртък в 20.00 ч. по NOVA

„В този сезон д-р Огнянова ще трябва да помисли за себе си и за „мълчанието си”. Този персонаж мина през всякакви катаклизми. От аборт, изнасилване, раздяла точно преди сватбата с човек, когото обича и не иска да нарани, до сваляне на всички маски, за да стигне до истината, че самата тя не е готова да продължи”, споделя Диана Димитрова за образа си в най-успешния български медицински сериал „Откраднат живот” в интервю с Ваня Сухарова за вестник „24 часа”.

Неда Спасова: Ситуацията около Кая съвсем скоро ще се промени

В момента освен в образа на д-р Огнянова зрителите на NOVA я гледат и в криминалната поредица „Дяволското гърло", където е в ролята на Камелия - жената до жестоко убития трафикант на емигранти Каракехайов.

„Тя е изключително крехка и деликатна натура. Разбрахме ще е предизвикателство за мен, защото е достатъчно далечен характер", разказва Диана Димитрова за ролята си в криминалната драма.

Милена Живкова и сина й Мартин Герасков – за първи път заедно на екран в „Откраднат живот“

Преди актьорството в НАТФИЗ Диана Димитрова учи една година в Националната художествена академия. До ден днешен тя все още не може да определи коя от двете творчески посоки е по-голямата й страст. „Нямам голяма и малка страст. Имам нужда да провокирам и преоткривам. В момента сигурно се водя действаща актриса, но не харесвам и определението „художник“. България е изпълнена със „страстни“ артисти и мутреси, заради това предпочитам да казвам, че съм обикновен идиот“, разказва с чувство за хумор актрисата.  

Какво още разказва за своя професионален и личен живот Диана Димитрова, четете във вестник „24 часа”.

Не пропускайте „Откраднат живот: Любовта лекува“ от вторник до четвъртък в 20.00 ч. по NOVA.    

Актуални новини за сериала ще откриете на уебсайта на сериала на NOVA и на официалната страница на "Откраднат живот" във Facebook, а епизодите можете да видите само в NOVA PLAY.