Владо Карамазов се връща в спешното отделение в предстоящите епизоди на „Откраднат живот: Любовта лекува“

„Няма достатъчно думи, с които да опиша работата в „Откраднат живот“ и прекрасните отношения с актьорите. Дали обичам Кая? Налага се да я харесвам, дори и когато не я разбирам. Имаме доста общи неща в биографията, въпреки че тя е импулсивна и буйна, а аз премислям как да постъпя“, разказа актрисата Неда Спасова в „На кафе“.

„Ситуацията около Кая ще се раздвижи, защото героят на Владо Карамазов се връща съвсем скоро“, съобщи новината актрисата от хитовия български медицински сериал.

Наум Шопов – младши: Много съм самокритичен към изпълнението си в „Откраднат живот”

Сред различните забавни истории от снимачната площадка бяха сцените с номера, които Кая и Христо правеха в болницата през изминалия сезон. „Трябваше да полеем Марта Вачкова с огромно количество вода и затова сцената трябваше да се снима само веднъж с две камери. Почти се разсмях, но успях да се сдържа – Марта отигра сцената много професионално“, добави актрисата, която играе ролята на сестра Кая Райкова.

Сред предстоящите ангажименти Неда разказа и за участието си в новата постановка в театър „София“, която носи името „Съгласие“. Премиерата на представлението, в което актрисата играе заедно с друга звезда от „Откраднат живот“ – Ирина Митева, ще бъде на 28 март.

Нови конфликти между лекарите в „Откраднат живот: Любовта лекува”

Какво ще се случи между Кая и Христо в новите епизоди на „Откраднат живот: Любовта лекува“ от вторник до четвъртък в 20.00 ч. по NOVA.

p>Актуални новини ще откриете на уебсайта на сериала на NOVA и на официалната страница на "Откраднат живот" във Facebook, а епизодите можете да видите само в NOVA PLAY.