Александър Чобанов споделя пред Ива Софиянска - Божкова за своята работа в "Дяволското гърло" и за любовта си с Ана Пападопулу

Писателят и сценарист Александър Чобанов разказа как е станал част от сценарния екип на "Дяволското гърло". Той споделя пред Ива Софиянска - Божкова, че е и мъжът до актрисата Ана Пападопулу.

Христо Петков от „Дяволското гърло“: Злото се заражда в доброто

Преди това е бил сценарист в друга хитова българска лента. А успехът на сериала той коментира с думите: "Никой не очакваше, че ще се случи така. Дори имахме страхове как ще реагира публиката на криминална драма за първи път". Отначало всички приятели питали Ани кой е убиецът, но после вече не искали да знаят, защото интригата ги била завладява.

Павела Апостолова: Ролята ми в „Дяволското гърло“ беше истинско предизвикателство

"Най-добрата роля на Ана Пападопулу е на майка", сподели сценарист Александър Чобанов.

„Последните й роли са много различни, много запомнящи се. Тя е мултифунционална", коментира още той. 

Чобанов сподели още, че преследвал Пападопулу почти шест месеца, докато тя му обърне внимание. След това получил покана за нейно представление. Въпреки, че имал сериозна контузия отишъл на него и й подарил книга с роза в нея. А пътят към сърцето й се оказал синът й Богдан.

Кои са книгите вдъхновили Александър Чобанов да стане писател и сценарист, както и още много любопитни подробности от личния и професионалния му живот, можете да видите във видеото.