Вижте какво ще предложат агентите на Янек и Румяна от Сандански тази вечер от 21.00 ч. по NOVA

Двойка с бурни отношения ще опита да намери подходящо жилище в новия епизод на „Дом за всеки“ тази вечер от 21.00 ч. по NOVA. Връзката на Руми и Янек може да бъде описана като оспорван двубой, гарниран с много южна и буйна македонска кръв. Янек се мести от Петрич в Сандански при любимата си и двамата започват да живеят и работят заедно. Румяна е огнена жена, с която животът е повече от динамичен и далеч от скуката – двамата рядко са на едно мнение, но за сметка на това много се обичат.

„Дом за всеки” търси жилище на семейство пожарникари

След като шеф Манчев и „Кошмари в кухнята“ преобразяват семейния бизнес в Сандански, той върви добре и двойката е готова да го разшири в столицата. По тази причина Янек и Руми са в търсене на едностайно обзаведено жилище в София, близо до Околовръстното и на по-нисък етаж. В него те искат да има възможност за отдих и почивка след натоварения работен ден, а бюджетът, с който разполагат за закупуването му, е 50 000 евро.

Двамата агенти, както обикновено, ще опитат да намерят перфектното жилище – този път за пламенната двойка от Сандански. Жоро ще предложи апартамент ново строителство без обзавеждане, близо до Зоологическата градина, както и преустроен панелен апартамент в Банишора на шестия етаж. Пепи ще опита да впечатли Янек и Руми с двустаен имот на шпакловка и замазка в Овча купел и многостайно жилище за ремонт на много примамлива цена в Люлин.

„Дом за всеки“ се завръща в ефира на NOVA от 5 юни

Междувременно водещият Драго Симеонов ще покаже на зрителите апартаментът на чаровната Ива Екимова, която го е преустроила в дом преди години със съпруга си Дими от „Сленг“. Жилището се намира в квартал Младост и в него тя живее заедно с дъщеря си Дара, а историята за избора на квартал, в който да бъде взето, се оказва много интересна. 

Не пропускайте "Дом за всеки" тази вечер от 21.00 ч. по NOVA.