Журналистът сервира на гостите си салата капрезе с бурата, пълнени патладжани с телешко и скалопини със сладък картоф

Финалът на кулинарния дуел в „Черешката на тортата“ тази седмица ще сложи журналистът Георги Любенов.

Той отваря широко вратите на своя артистичен дом, но заради ограниченото пространство, с което разполага, избира да посрещне гостите си на друго място.

Изкушения за сетивата с Мими Иванова в „Черешката на тортата“

С голямо старание Георги подбира продуктите за своята вечеря, след което се развихря в кухнята. Менюто, което подготвя, включва италиански и турски нотки – салатата е капрезе, но с бурата, предястието – пълнени патладжани с телешко, основното ястие е скалопини с лимонов сос, гарнирани със сладък картоф, а десертът – шоколадов мус с малини и къпини.

Ефирно меню с Гергана Алексиева в „Черешката на тортата“

Водещият с охота споделя любопитни детайли от кухнята на журналистиката, а за финал очарова компанията със сантиментално завръщане в миналото.

Как ще оценят гостите неговото представяне и кой ще бъде отличен в края на вълнуващото кулинарно състезание, гледайте в епизода тази вечер на „Черешката на тортата“ - от 20.00 ч по NOVA.

  1. Получавайте най-важното от деня в пощата си

    Имейл адрес