Игрите стартират тази събота, 28 септември, от 19.30 ч. по NOVA

С вълнуващи емоции, много късметлии и печалби започва новият осми сезон на предаването Национална лотария на 28 септември от 19.30 часа по NOVA. Участниците в щедрото шоу ще бъдат посрещнати от любимия си водещ Захари Бахаров, който ще e в компанията на очарователната Яна Маринова.

За първите седем години предаването раздаде над 1 милиард и 800 милиона лева. И през новия сезон Национална лотария ще продължи да носи радост и печалби на играчите. Още тази събота водещите ще приветстват десетима късметлии, които ще имат шанс да спечелят печалби за над 2 500 000 лева.

Зрителите ще станат свидетели на силата на късмета и трепетните емоции в шоуто, в което пореден щастливец ще триумфира с чисто нов автомобил от играта „На крачка от късмета”. Двама късметлии пък ще трупат суми от сейфовете на Национална лотария. Пред сферите в играта „МЕГА ДЖАКПОТ” ще се изправи участник, който ще има шанс да играе за най-големия джакпот в телевизионна игра в България, достигащ 2 400 000 лева.

Водещите ще връчат чекове на поредните късметлии, сред които е и певицата Жана Бергендорф, която си спечели 250 000 лева от билет „Златните пирамиди. Съкровищата на фараона“.

Не пропускайте старта на осмия сезон на предаването тази събота, 28 септември, от 19.30 ч. по NOVA.