Венцислава подкрепяше чуждо племе по време на битката

Днес се проведе изключителна капитанска битка, в която Веселин успя да спечели и да осигури бленувана закуска за племето си, което вече втора седмица бедства на изоставения плаж и не е яло нормална храна. Битката беше между близначката Стефания, Пламен и Веско. Всеки имаше по 10 тухли, които трябваше да постави вертикално върху масата балансирайки я с въже. За изненада на всички, силният шофьор на камион се оказа и най-прецизният.

Прабългари отново в лукса в „Игри на волята: България“

Победата на Веселин донесе усмивки по лицата на Славяни, които са силно впечатлени от съотборника си. Единствен Георгиос не показва емоцията си, дали гъркът не се чувства застрашен от Веско или има стратегия, ще разберем в следващите епизоди.

„Игри на волята“ през очите на Илиян от племето на „Траките“

Капитанската битка донесе напрежение и в лагера на Прабългари, но не заради загубата на Пламен, а поради факта, че Венцислава пожела успех на Веско, което ядоса Георги и Юлиян. За мъжете постъпката и е признак на слабост. „Защо сте такива изроди бе“, възкликна военната, която заяви, че те имат всичко, а останалите племена бедстват и те трябва преди всичко да са хора. Дали това няма да е причина за поредно разцепление и номинации при Силните, ще разберем в следващите дни.

Илиан от „Игри на волята”: Загубих от жена, но то каква

Утре вечер предстои първата номинационна битка за седмицата. Дали стратегията на Траки ще проработи и те ще загубят, за да номинират Наско или нещата ще се объркат? Как ще се справят Прабългари, при които напрежението също е голямо и как ще се справят Славяни, които ги очаква обилна закуска? Всичко това и още ще разберем утре от 21.00 часа по  NOVA.

Всичко за предаването следете на страницата на NOVA, както и във Facebook и Instagram.

  1. Получавайте безплатно най-важното от деня в пощата си