Вижте какво разказва още отпадналият Илиан от племето Траки в „Събуди се”

В студиото на „Събуди се” е Илиан, който отпадна този петък от „Игри на волята: България”. Ето какво споделя пред зрителите.

„Вече отшумяха чувствата. След битката се чувствах много слаб, но приех загубата. Загубих от жена, но то каква – доста добре физически подготвена, красива, не съжалявам за нищо”, признава Илиан.

Илиан напусна „Игри на волята: България“

„Намерих приятели до живот в играта. Понеже тежките моменти сплотяват. Но въпреки, че имаше част от племето, с които не можахме да се сработим, никой не искаше да преглътне егото си и да направи компромис, в мен е останало едно чувство за позитивизъм. Свидетели сме на много манипулации, за съжаление, не успяхме да се сплотим”, разказва бившия участник в племето „Траки”.

За първи път мъж срещу жена в „Игри на волята: България“

„Това беше първата битка, в която се изправихме мъж срещу жена. Мисля, че това разделение между мъже и жени в хода на играта вече няма да е толкова явно, но абсолютно всички дами в играта са доказани бойци. В тези условия е трудно да се роди любовно чувство. Там ти липсва абсолютно всичко. На мен най-трудно ми беше в мига, в който в племето бяхме най-разделени”, споделя Илиан.

Какво е преборил в себе си Илиан в „Игри на волята“, гледайте във видеото на „Събуди се“.