Бившият Славянин гостува в „На кафе” и споделя с какви чувства напуска състезанието

След епична елимиционна битка в петък, продължила повече от 3 часа, "Игри на волята: България" напусна Стоян. Двубоят му с Юлиян включваше гребане до шамандура в открито море, разсичане на 10 сантиметрова греда с брадва и редене на пъзел от 30 парчета, който затрудни и двамата. Стоян отдавна не хранеше добри чувства към своя съперник, а броени дни преди това се сгоди с приятелката си на вечеря, която спечели от игрите. Днес Стоян гостува в "На кафе" и разказва за първите си чувства след отпадането. 

Юлиян спечели поредна елиминационна битка в „Игри на волята:България“

„Сгодих се в предаването. За сватба мислим, но точна дата няма. Някъде след около година мислим. Тя в момента е в Украйна и я чакам да си дойде в България. Две години сме заедно. От ден трети в „Игри на волята” усетих, че искам да направя тази стъпка. И се борих за наградата, която спечелих, за да имам възможност да й предложа брак”, разказа Стоян.

Юлиян отново номиниран в „Игри на волята: България“

„Когато излязох, тя се зарадва, но очакваше от мен да стигна доста по-напред в игрите. Аз все пак й обещах, че ще се върна победител. Влязох с голямо желание за победа, имах спортна злоба и доста ме е яд, че отпаднах”, призна бившият Славянин.

Стоян е първият номиниран за седмицата в „Игри на волята: България“

„Запознахме се чрез story в социалните мрежи. Бях снимал определени оризовки, които тя ги яде всеки ден и е фенка. Така започнахме чат. Тогава трябваше да съм в Германия, но така се случи, че останах в България. Явно всичко си имаше причина. Държа да живеем в България сега”, призна Стоян.

Стоян предложи брак на приятелката си Валерия в „Игри на волята: България“

„Последната битка беше най-тежка. Все още ме е яд, като гледам видеото. Доста грешки направих. За първи път се качвах на сърф и изобщо не обърнах внимание на дъската. Просто я хванах и хукнах, както я поставих във водата, така изкарах цялото трасе. Но това не беше главното, а пъзелът ми изяде главата. Три часа го редихме”, каза отпадналият участник.

Траки за втора поредна седмица ще са на лукса в „Игри на волята:България“

„Юлиян е влязъл с цел и стратегия. Иска да изнервя и разконцентрира хората, да ги кара да се излагат, да повишават тон. Аз се сдържах до последно, но на играта с кулата избухнах наистина. Мога да губя, аз съм спортист, но когато видя некоректно отношение, не мога да премълчавам”, заяви Стоян.

Кой е неговият фаворит в „Игри на волята: България”, можете да видите във видеото от „На кафе”.

Всичко за предаването следете на страницата на NOVA, както и във Facebook и Instagram.