В студиото в „На кафе” чаровната актрисата сподели вълнението си преди вторите Награди „NOVA подкрепя българските филми“ на 13 ноември

Чаровната актриса Милица Гладнишка, която ще бъде ководещ на церемонията по връчването на вторите Награди „NOVA подкрепя българските филми“, е на гости в „На кафе” тази сутрин. Ето какво споделя тя за очакваното събитие на 13 ноември, което ще се състои в "Дома на киното”. 

Зрители връчват Наградите „NOVA подкрепя българските филми“

 „Заедно с Галя Щърбева  и Богомил Грозев ще бъда ководеща, аз няма да се бъркам в централното и сериозно изложение. Ще се появявам от време на време, за да разчупвам нещата. Чакам с нетърпение срещата си с феновете, защото правим всичко това за публиката. Те са нашите хора. Когато си правим каквото си искаме, те са тези, които ни харесват, толерират ни, подкрепят ни. Церемонията ще е бляскава, а и аз също съм сред номинираните”, каза Милица Гладнишка.

Награди „NOVA подкрепя българските филми” 2019

Филмовият влогър и лице на „На кафе“ – Андреа Банда Банда също ще участва в церемонията и ще връчи награда. Освен това с онлайн включвания от най-интересните моменти  ще се погрижи за настроението на всички киномани в интернет.

Още какво разказа Милица Гладнишка за най-новите си роли, можете да видите във видеото от „На кафе”.

Наградите „NOVA подкрепя българските филми“ са естествено продължение на дългосрочния ангажимент на NOVA за подкрепа на българската филмова индустрия. Мащабната кампания, която стартира през 2016 г., е важна част от корпоративната стратегията на Нова Броудкастинг Груп и е израз на сериозното намерение на компанията не само да увеличи доверието в българските филмови продукции, но и да инвестира в тяхната реализация и популяризиране.