Траки взеха четвърта поредна победа

Траки взеха четвърта поредна победа и изпратиха двама войни от Славяни да се борят за оставане в „Игри на волята: България“. Битката снощи беше на рундове, като във всеки рунд участваха по един войн от племе. Целта беше да вкарат кълбо с човешки размери във вратата на племето си. Всяка победа носеше по една точка, а целта беше да се съберат 3 точки. Траки бяха безапелационни и спечелиха с 3:0. „Чувствам се зле, би ме учителят по физическо“, сподели Март. „Доказахме, че аз Пламен и Юлиян сме най-силните мъже в „Игри на волята“, каза Добрин.

Роберта ще се бори за оцеляване в „Игри на волята: България“

Загубата отново изправи Славяни на съвет. Веско даде гласа си за Томас, защото смята, че Март има повече шанс за наградата. От своя страна Томас номинира Март, заради контузията му, а Март заяви, че от всички тях най-достоен да продължи е Веско и заради това гласува за Томас. Последна беше Роберта, която имаше уникалния шанс сама да избере противника си за битката в петък. Тя даде гласа си за Томас и по този начин двамата ще излязат в елиминационната битка тази вечер от 21:00 часа.

Близначките спечелиха имунитет в „Игри на волята: България“

Тази вечер от 22:00 часа е и „Игри на волята: Студио“. В него специални гости ще бъдат актьорите Яна Маринова и Александър Сано. Кои са техните фаворити, какво смятат за шоуто, както и какви ще са първите думи на напусналия играта, ще разберем тази вечер по NOVA.

Преди това от 21:00 часа ще се проведе и битката между Роберта и Томас. Двамата Славяни ще се борят за оставането си „Игри на волята: България“. Каква ще е битката и дали Роберта ще успее да победи още един мъж в елиминационен двубой, ще разберем в петък вечер.

Всичко за предаването следете на страницата на NOVA, както и във Facebook и Instagram.