Траки спечелиха битката, но ще спят в рибарската хижа

„Когато печелиш не знаеш какво губиш, а когато губиш не знаеш какво печелиш“, с тези мъдри думи посрещна Александра Сърчаджиева племената в битката за територия снощи и те не успяха да разберат какво им казва, не и докато не приключи битката. В седмицата на обратите, Славяни и Траки се бореха за вилата. В битката снощи по трима от всяко племе трябваше да развържат морските възли, за да освободят дървените бурета, след което да се качат на тях и с помощта на греди да се придвижат с тях по трасето. На края трябваше да подредят буретата едно върху друго, да се покатерят отгоре и да свалят торбичката, в която имаше 4 топки. Финалното изпитание беше за баланс и координация. Племената трябваше да пренесат топките от началото до края на специална маса, като ги държаха само с метални лъжици. Тримата мъже от Славяни трябваше да участват във всички етапи от играта, докато Траки се разделиха. Мъжете бяха на първата част, а жените на втората и това им донесе успех и те спечелиха битката.

Роберта от „Игри на волята: България”: Отношенията ни с Веско не бяха романтика, а приятелски жестове

Като победители Траки получиха правото да отворят „Кутията на Пандора“ и разбраха, че обратите започват още в началото на седмицата. Победителите всъщност трябва да отидат в рибарската хижа, а загубилите в луксозната вила. „Важното в тая игра са победите, независимо къде ще спим“, беше анализът на Пламен.

"Игри на волята": Роберта след елиминациите

Напрежението при Траки продължава, независимо от поредната победа. В основата този път са близначките, които се скараха и с Пламен, за поведението му на Арената. Жените не спират да обсъждат Юлиян и смятат, че той се държи зле с тях, защото е имал тежко детство и не е бил обичан. Това им предположение се потвърждава, когато Юлиян решава да сподели с всички, че наистина е имал тежко детство и майка му не го е обичала, а до 2 клас е живял в пълна мизерия с нея в Свищов. „Истинското нещо е да можеш да прощаваш. Прощавам й“, ще каже Юлиян, но дали това е така, дали наистина е простил, ще разберем в следващите епизоди.

Роберта отпадна от „Игри на волята: България“

Тази вечер предстои капитанската битка. Каква ще бъде тя в седмицата на обратите? Кои ще са капитаните и какво ще си спечелят от „Кутията на Пандора“ ще стане ясно тази вечер от 21.00 часа по NOVA.

Всичко за предаването следете на страницата на NOVA, както и във Facebook и Instagram.