Другата седмица е седмицата на обратите! Войните отварят „Кутията на Пандора“

Снощи се проведе поредната битка Славянин срещу Славянин. Един срещу друг на Арената излезнаха Роберта и Томас. Пред всеки от тях имаше по три делви, с точно попадение трябваше да счупят делвите. От делвите падаха части от лост, който те трябваше да конструират. След това трябваше да вземат факла и да плуват с нея до понтона в морето, където да запалят факлата и да се върнат на брега. На брега трябваше да запалят въже, което държеше стълбата, после да се качат по стълбата на кулата и да вземат части от пъзел, сваляйки ги една по една. На финала трябваше да наредят пъзела на масата. По-бърз се оказа Томас, който спечели битката и по този начин Роберта отпадна от играта. „Бях убедена, че ще победя, но нямах късмет“, бяха първите думи на Бети, която беше много разочарована и не успя да скрие сълзите си. „Втора поредна победа за мен на елиминации. Супер много се гордея от себе си“, сподели Томас

Томас срещу Роберта в битка за оставане в „Игри на волята: България“

Веселин сподели на Март, че вече мисли за връщане в България и, че иска да направи семейство. „Тук стъпвам по друг начин и дишам по друг начин“, разказа Веско. След като Томас се върна при тях, тримата заключиха „Ние сме тримата мускетари“, а Веско заключи „Очаква ни териториална битка – трима на осем“.

Роберта ще се бори за оцеляване в „Игри на волята: България“

Другата седмица предстои седмицата на обратите. Участниците ще отворят „Кутията на Пандора“. Какво ще означава това за племената? Кой ще спечели битката за територия и какви изненади очакват войните ще разберем другата седмица. Началото е в понеделник от 20:00 часа по NOVA.

Всичко за предаването следете на страницата на NOVA, както и във Facebook и Instagram.