Капитаните избраха войните си

Седмицата на обратите продължава в пълна сила в „Игри на волята: България“. Вчера се проведе капитанската битка, в която един срещу друг се изправиха Веселин от Славяни и Пламен от Траки. И ако изборът на Веско беше единодушен и бърз, то този на Пламен дойде след теглене на клечки и пожарникарят изтегли късата. Двамата бяха вързани на рамка над земята, краката им бяха поставени зад метална тръба в неподвижно положение, а ръцете бяха вдигнати нагоре и с тях се държаха за втора метална тръба. Рамката се накланяше напред под ъгъл, целта беше да се задържат максимално дълго без да паднат. Пламен се оказа по издръжлив и спечели битката, което му даде правото да отвори „Кутията на Пандора“. От нея стана ясно, че племената ще се пренаредят и правото да избира първи има спечелилият битката.

„Кутията на Пандора“ прати Славяни в лукса

Първият избор на Пламен беше Юлиян. „Много силен играч“, обоснова избора си капитанът, а след него Добрин. Без изненада Веско привлече първо Март, а след това и Томас. Първите дами при Траки бяха близначките, а при Славяни Радостина. Последният избор на Пламен беше Венцислава и така Ана Мария също отиде при Красивите.

Роберта от „Игри на волята: България”: Отношенията ни с Веско не бяха романтика, а приятелски жестове

„Исках да направим машина за победи. Затова избрах тези хора“, сподели Пламен. Най-щастлив от новото племе на Траки беше Юлиян, първо защото беше първият избор, но и заради факта, че Радостина отиде при Славяни. Как ще се развият отношенията в племето сега, когато учителят е от по-силната страна и дали времето на номинирането му отмина?

"Игри на волята": Роберта след елиминациите

Ана Мария и Радостина се впечатлиха от новото си племе и споделиха, че им харесва, а според Тина мъжете Славяни са истински джентълмени, но дали това ще бъде така по време на битки и най-вече по време на номинации?

Роберта отпадна от „Игри на волята: България“

„Игри на волята: България“ продължава и тази вечер с първата номинационна битка в седмицата на обратите и с новите племена. Как ще се справят Траки и Славяни, кой ще спечели и кой ще е първият номиниран, ще разберем днес от 21.00 часа по NOVA. Но не забравяйте, че „Кутията на Пандора“ отново ще се отвори!

Всичко за предаването следете на страницата на NOVA, както и във Facebook и Instagram.