Пламен празнува рождения си ден с Траки

Една от най-големите изненади в „Игри на волята: България“ се случи снощи. Смятаната за най-слаб участник, Ана Мария успя да се справи по бързо с играта и по този начин Март напусна шоуто. В битката тази вечер участваха трима войни, освен двамата Славяни, за оцеляването си се бореше и Венцислава. Тримата трябваше да преминат през трасе и да наредят пъзел. В първия етап бяха с вързани ръце и трябваше да минат по шестметрова греда, след това да минат под мрежата в пясъка, а на финала трябваше да подредят вертикален пъзел, но само с крака. Най-бърза беше Венцислава, а след нея Ана Мария, последен остана Март. „Разочарован съм. Би ме най-слабият играч“, бяха първите думи на Март.

За първи път трима ще се борят за оставане в „Игри на волята: България“

Прибирането само на Ана Мария при Славяни беше изненадващо за всички. „Бях шокиран като я видях сама без Март, даже мислех, че е майтап. Не съм допускал, че Март ще падне от две жени“, сподели Веско. Радостина, разбира се беше щастлива. Според нея, Ана Мария е успяла да натрие носовете на мъжете и сега ситуацията в племето ще се промени. От своя страна, оперната певица сподели, че вече започва да мисли за голямата награда от 200 000 лева. „Беше сладка победа, мисля тепърва да вкусвам такива сладости“, сподели тя.

Aна Mария прати Mарт на битка за оцеляване в „Игри на волята: България“

Траки също се изненадаха когато научиха новината, че Март е загубил и започнаха да правят сметки кой ще е следващият номиниран и как ще се развият отношенията в племето. Но освен това, те имаха и рожденик, Пламен празнува своя 50-ти рожден ден с племето, които с помощта от Бялото Мите, успяха да му направят изненада и да организират парти.

В понеделник предстои битката за територия. Какво ще е настроението при Славяни, които вече са две жени на двама мъже? Как ще се справят Траки, при които изглежда всичко се получава? Кое племе ще се пребори за лукса и кой ще спи в рибарската хижа, ще разберем в понеделник от 20:00 часа по NOVA.

Всичко за предаването следете на страницата на NOVA, както и във Facebook и Instagram.