Март, Ана Мария и Венцислава излизат на Арената в петък

„Кутията на Пандора“ продължава да променя плановете на войните в „Игри на волята: България“. Снощи се проведе и втората номинационна битка, след която стана ясно, че не двама, а трима участници ще се борят за оцеляването си в шоуто. Мъжете на Славяни излезнаха на Арената днес с ясната мисъл да загубят. Двете племена се изправиха в индивидуални двубои, в които на арена в морето трябваше да избутат противника във водата. Траки взеха безапелационна победа с 5:0, без да знаят, че повече от половината Славяни играха симулативно.

Aна Mария прати Mарт на битка за оцеляване в „Игри на волята: България“

Номинациите протекоха без изненади и за втори пореден ден номинирана е Ана Мария. И този път певицата получи шанса да отвори „Кутията на Пандора“, която вчера я спаси. Днес пък кутията и даде шанса да избере войн от племето на Траки, който също автоматично да стане номиниран и да се бори наравно с нея и Март в петък за оставането си в играта. Ана Мария избра това да е Венцислава, защото смята, че контузията в ръката и още не е отшумяла. Дали това е правилният избор и дали двамата Славяни ще успеят да се спасят за сметка на военната от Траки, ще разберем тази вечер.

Разместване на племената в „Игри на волята: България“

Днес от 22:00 часа, веднага след епизода е и „Игри на волята: студио“. Този път гости на Александра Сърчаджиева ще са психоложката Соня Щерева и риалити героят Николай Мартинов. Какво смятат двамата за предаването, кои са фаворитите им и какво ще попитат напусналия играта ще разберем в петък.

Преди това, от 21:00 часа ще станем свидетели на първата битка за оцеляване между трима войни. Каква ще е битката този път и дали Ана Мария, която всички смятат за най-слабия участник няма да ги изненада и да се спаси? Кой ще е поредният напуснал шоуто ще разберем тази вечер по NOVA.

Втората номинационна битка за седмицата ще се проведе тази вечер. Мъжете от Славяни излизат с мисъл за загуба, а Траки максимално мотивирани отново да победят. Какво ще се случи, кой ще спечели, кой ще бъде номиниран и какво ще има в „Кутията на Пандора“ този път, всичко това в петък, 21:00 часа по NOVA.

Всичко за предаването следете на страницата на NOVA, както и във Facebook и Instagram.