Бившият Славянин гостува в студиото в „На кафе” след елиминациите в игрите

Силният Март падна от крехката Ана Мария в „Игри на волята: България“ в петък. Смятаната за най-слаб участник, победи  Март и той трябваше да напусне шоуто. Днес той е на гости в „На кафе” и споделя за първите си чувства след елиминацията.

Март от „Игри на волята: България”: Научих се да не подценявам противника си

„Като си направих равносметка в края на игрите, се оказа, че съм спечелил много повече, отколкото съм загубил. Славяните бяхме по-малко агресивни в отношенията, дори по-възпитани от другите. Може би имахме и по-висока интелигентност. Имаше и провокации, на моменти и скандали, но някои хора ги направиха чисто за имидж. Кракът ми е все по-добре, но принципно бавно се оправят такива травми. Когато се прибрах в София, ходих на ядреномагнитен резонанс и се оказа, че и на коляното имам частично разкъсване”, разказа Март.

Март напусна „Игри на волята: България“

„Не съм свикнал да мрънкам и да си показвам слабостите. Със сигурност последната битка не беше за мен, на гредата кракът ми беше мек, нямаше как да стане. Аз лично не съм влязъл за наградата в игрите, на мен ми трябваше нещо ново, да сменя обстановката, да се изолирам”, сподели бившият Славянин.

За първи път трима ще се борят за оставане в „Игри на волята: България“

„Спечелих поне трима приятели, които смятам, че ще ми останат за цял живот. Визирам Стоян, Веско и Томас. С момичетата нямам чак такъв близък контакт”, призна Март.

Кой е фаворит за Март в „Игри на волята: България”, може да видите в цялото видео в „На кафе”.