Зрителите избират големия победител в петък

Двете близначки от „Игри на волята: България“ - Елена и Стефания, загубиха елиминационната битка в петък и отпаднаха от състезанието. И то само на крачка от големия финал на първия сезон на „Игри на волята: България“. Елена и Стефания след елиминациите са в студиото на „Събуди се” и разказват за първите си чувства след отпадането.

Веско е осмият финалист в „Игри на волята: България“

„Разочароващо е да отпаднеш преди финала, но думите, с които ни изпрати Алекс, за малкото чудо на близнаците бяха наистина затрогващи. Така че по някакъв начин имахме удовлетворение”, заяви Стефания.

Веско срещу близначките в битка за оцеляване в „Игри на волята: България“

„Мисля, че тотално заблудихме Добата в играта. Той до последно не знаеше коя близначка коя е. Иначе завръщането към нормалния ни ритъм на живот отне доста време, но постепенно се адаптирахме”, допълни Елена.

Елена и Стефания ще се борят за оцеляване в „Игри на волята: България“

„Игрите затвърдиха едни наши убеждения, че светът е много красиво място и трябва да му се радваме. Най-важното е човек да бъде щастлив, да обича близките си и да бъде благодарен за всичко, което има. В „Игри на волята: България” ни лишиха от храна, четка за зъби, близки и много други неща. И ти си даваш сметка, че не си струва човек да се ядосва за нищо”, бяха единодушни близначките.

Пламен е първият сигурен финалист в „Игри на волята: България“

Планират ли обща сватба двете близначки и кое е било най-голямото изпитание за тях в „Игри на волята: България”, можете да видите в цялото видео от „Събуди се”.

Всичко за предаването следете на страницата на NOVA, както и във Facebook и Instagram.