Добрин е големият победител в „Игри на волята: България“

В петък се проведе големият финал в „Игри на волята: България“. До него достигнаха Юлиян, Веселин, Добрин и Ана Мария. В две полуфинални битки бяха решени и двамата големи финалисти. Първа отпадна Ана Мария, а след нея и Веско. На финала останаха Юлиян и Добрин. Зрителите на NOVA решиха 200 000 лева да спечели Добрин с 52,9% от гласовете.

Добрин от „Игри на волята: България“: За победата в шоуто

Днес в студиото в „На кафе” са Ана Мария и Веско Панчев, които споделят първите си чувства след отпадането от игрите.

Добрин е големият победител в „Игри на волята: България“

„На мен лично ми се искаше да видя битка на финала, не само гласуване”, каза Ана Мария.

Победител в ”Игри на волята: България” е Добрин

„Аз съм изненадан като цяло от победителя. Уважавам много Добрин, представи се достойно. Но според мен финалисти бяхме аз, Пламен и Юлиян. И трябваше един от тримата да спечели. Но така са решили хората. Да е жив и здрав Добрин. Дано да си изпълни каузата”, допълни Веско.

Кой ще спечели 200 000 лв в "Игри на волята: България"?

„Уважавам Ана Мария много. Напрежението между нас ескалира, защото аз съм много последователен. Хората, които са гледали игрите, знаят, че аз не говоря празни приказки. Цяла седмица си имахме търкания с нея и рано или късно сервитьорът идва със сметката. Просто нещата, по начина по който се излъчиха, не бяха красиви и аз също бях засрамен. Аз съм се извинил. Но нямаше как да се върна и просто да седнем да вечеряме заедно”, обясни бившият Славянин.

Пламен от „Игри на волята: България”: Исках да играя като честен и достоен човек

„Разбира се, че се засегнах. Иначе го разбирам. Идва някакво момиче и му разбърква картите. Но аз не мисля, че съм минала между капките. Смятам, че съм си заслужила мястото. Имам сърце за спорт, но аз съм оперна певица, свиря на флейта, това са моите специалности, с това се занимавам цял живот. Въпреки това аз обичам да спортувам, правя го с удоволствие и имам смелостта да участвам в такова предаване и да стигна до края”, отговори Ана Мария.

Пламен завърши на пето място в „Игри на волята: България“

Още за отношенията между Ана Мария и Веско Панчев в „Игри на волята: България”, можете да видите в цялото видео от „На кафе”.