С какво чаровната изпълнителка е запомнила 2019-а година и какви изненади е подготвила за 2020-та година, гледайте във видеото на "Събуди се"

През изминалата година тя издаде дебютен албум, маскира се като ПЕПЕРУДА в шоуто „Маскираният певец“ , грабна статуетката „Жена на годината“ в категория Музика, а на прага на 2020 година ни зарадва с един снежен човек, въпреки липсата на снежна покривка.

„Признавам си, че за първи път откакто не съм дете, коледният дух ме осени. Исках да украсявам, да опаковам подаръци, дори ми беше малко тъжно, че навън няма сняг. Затова й създадох това парче. Текстът и музиката са мои. Беше една вътрешна шега да създам песен за снежния човек, защото той е моята противоположност“, шегува се изпълнителката.

Прея: В „Маскираният певец” пеем и танцуваме сякаш никой не ни гледа

"Позволявам си да мечтая супер смело и в баницата за втора поредна година ми се падна GRAMMY и въпреки че не ги спечелих, но се приближих поне със създаването на албум."

За отличието „Жена на годината“ в категория Музика

„Старая е да мечтая на широко и на високо. Знаех, че тази година темата на конкурса е Ново начало, а аз започнах наново и успях да остана на повърхността. Вярвах, че заслужавам наградата. Но с мен се състезаваха доста достойни конкурентки. Опитвах се да бъда реалист, но много се надявах да спечеля“, признава Прея.

Талантливата певица Прея свали маската на Пеперудата

За „Маскираният певец“

„Мисля, че за няколко кратки момента успях да заблудя панела и зрителите в самоличността на ПЕПЕРУДАТА, но уловката в това предаване е, че в момента, в който имаш предположение, започваш да търсиш само потвърждения. Още в първия епизод дадох на „детективите“ и зрителите храна за размисъл. Водещите обаче успях да заблудя. Извън шоуто се радвам, че гласът ми е толкова разпознаваем, че не успях да се скрия дори зад маската на ПЕПЕРУДАТА. Но беше много забавно", категорична е тя.

Какво би променила, ако можеше да се върне назад в началото на 2019-а година, какво да очакваме от нея през 2020 година, кои са малките неща, на които държи и кои са лошите навици на Прея, за които не знаем, гледайте във видеото на „Събуди се“.