Първо интервю на Прея след участието й в „Маскираният певец” в „Здравей, България”

В разгара на мистериозното шоу „Маскираният певец“, публиката избра да падне маската на Пеперудата. Въпреки безупречното изпълнение на песента Ain’t nobody на Chaka Khan, талантливата певица Прея Осасей бе принудена да се разкрие. Тази сутрин тя е на гости в студиото на „Здравей, България” и дава своето първо интервю след участието си в „Маскираният певец”.

Талантливата певица Прея свали маската на Пеперудата

„Когато пях с мъжкия глас, успях да заблудя и Мария Илиева. Но след това те вече започнаха да се досещат за самоличността ми  и търсеха потвърждение. С Геро сме били заедно в „Като две капки вода” и той ме е виждал как се преобразявам постоянно. Но това беше най-забавният формат, в който съм участвала, а аз съм била в много. Може би защото си с маска и така падат задръжки, изчезва притеснението и наистина пеем и танцуваме сякаш никой не ни гледа”, заяви Прея.

Юлиан Константинов: През маската на Шотландеца сякаш гледаш, скрит в танк

„Под маската трудно се вижда и трудно се диша. Екипът се погрижи да ни е максимално комфортно и носихме маските само и единствено на сцената. Бяха измислили как да имаме къде да ги сваляме, изолирани сме един от друг, не говорим. Ние сме сравнително близо, но не се виждаме. На мен лично ми звънеше телефонът, но аз затварях”, разказа красивата поп певица.

Юлиан Константинов: Нищо не виждах с маската на Шотландеца

„С близките беше много трудно, защото аз съм ужасен лъжец. С приятеля ми беше сравнително лесно, макар че той ми е най-близкият човек и живеем заедно. Само че той е толкова спокоен и неревнив, че просто измислях нещо и той не питаше повече. Последната вечер той дори не беше в София и не се наложи нищо да му казвам, а го използвах като алиби пред другите. И казвах, че съм с него. Но всички ми се обаждаха от близките. Много ми беше трудно баба ми да излъжа, защото тя ми се обади и каза, че е чела в жълтата преса. Аз й заявих, че те лъжат. Но сега се оказаха прави и така си вкарах автогол. Но тя продължаваше – „Ти си Пеперудата!”, а аз отричах”, призна Прея.

Защо Прея е избрала точно тези песни и коя маска й е най-любопитна, можете да видите във видеото на „Здравей, България”.

Повече информация можете да откриете на официалната Facebook страница и Instagram профил на шоуто.