Не пропускайте епизода на кулинарното риалити тази вечер от 20.00 ч. по NOVA

В средата на седмицата на кулинарната сцена излиза оперната певица Весела Нейнски.
Тя организира пижамено парти в дома си, където топло посреща своите гости с традиционно българско меню. Весела разказва, че дори и специализирала хипноза, така че има много средства и умения с коите да въздейства на гостите си.

Кулинарен хорър или абсурдна комедия в "Черешката на тортата"

Въоръжена със списък за покупките оперната певица пазарува бързо и леко припряно. Не успява да намери чушки за пълнене и на място се опитва да смени концепцията за вечерята, но все пак се справя. Весела е истински стихиен ураган на пазара и в кухнята. Използва дори умението си да говори руски, за да се справи бързо с пазара.

Шеф Иван Манчев на Ивановден: „Черешката на тортата” е философия, показва как хората се презентират чрез храна

С щипка кулинарна импровизация, тя се заема да приготви вечеря, с която ще смае гостите си. Тиквеник и пълнени чушки, тракийска салата със солидно количество чесън, Весела приготвя за своите гости.

„Черешката на тортата“ ни сервира много емоции, разнообразни вкусове и оригинални изненади

По време на вечерята Наско рискува да остане гладен, като отново влиза в ролята на детектив не само за ястията на трапезата, а и за личния живот на Весела. Дениз е подготвила изненади за компанията в отговор на поведението им от предишната вечер. С какво ще провокира останалите гости?

Какви изненади е подготвила за гостите си Весела Нейнски и ще успее ли да ги разплаче, гледайте в епизода на „Черешката на тортата“ тази вечер от 20.00 ч по NOVA.