Не пропускайте епизода на кулинарното риалити тази вечер от 20.00 ч. по NOVA

Четвъртият участник в кулинарната надпревара тази седмица е спортният журналист Камен Алипиев-Кедъра, който ще посрещне своите звездни гости в уютния дом на дъщеря си.

Той се справя блестящо с трудната задача, поставена от шеф Манчев, и успява да напазарува всичко необходимо за по-малко от час, а менюто, което избира да подготви, определя като „непретенциозно“. Задачата обаче е повече от амбициозна за журналиста, който, както споделя пред камерите, никога не е готвил съвсем сам.

Пижамено парти с Весела Нейнски в „Черешката на тортата“

С много желание той се заема с кулинарното предизвикателство, а менюто, с което планира да очарова гостите си, включва следните предястия: салата от праз с маслини, топеница с два вида домашна лютеница, сирене и орехи, пюре от зрял фасул, основно – джолан с кисело зеле и десерт с тиква по класическа рецепта – с крем от яйца и мляко.

Кулинарен хорър или абсурдна комедия в "Черешката на тортата"

В емоционален и откровен разговор Камен Алипиев ще разкаже какъв е бил поводът за раздялата с телевизията-майка, какво е да си студент на 50 години и много други скъпи и лични моменти от неговия живот.

Какви изненади е подготвил Кедъра за гостите си и как ще оценят представянето му, гледайте в епизода на „Черешката на тортата“ тази вечер от 20.00 ч по NOVA.