Не пропускайте епизода на кулинарното риалити тази вечер от 20.00 ч. по NOVA

Тази седмица кулинарният маратон в „Черешката на тортата“ закрива красивата Светлана Гущерова, която с желание отваря вратите на своя прекрасен дом, готова да смае гостите си с изпипано петстепенно меню.

Камен Алипиев-Кедъра готви сам за първи път в „Черешката на тортата“

Тя решава да посрещне гостите си с шампанско и хайвер, сервиран със специална седефена лъжица, а трапезата, която подготвя, е отрупана с различни ястия, които могат да задоволят и най-претенциозния вкус. Вечерята започва с крем супа от леща с брюле от гъши дроб, салата с хрупкава патица по Пекински и предястие в средиземноморски стил с калмари, скариди, октоподи, чери домати и маслини. За основно Светлана избира телешки медальони с картофи и манатарки, а десертът е истински шоколадов деликатес, украсен с горски плодове.

Пижамено парти с Весела Нейнски в „Черешката на тортата“

Тя разказва на своите гости интересни истории както за запознанството със съпруга си и за необикновените разкрития около собственото й семейство в детството, така и за промяната в ценностната й система, за щастието да срещнеш мечтания съпруг и за магията на майчинството.

Кулинарен хорър или абсурдна комедия в "Черешката на тортата"

Ще се справи ли обаче със задачата, поставена от шеф Манчев, и кой ще бъде отличен с най-добра кулинарна концепция тази седмица, гледайте в новия епизод на „Черешката на тортата“ тази вечер от 20.00 ч по NOVA.