Не пропускайте епизода на кулинарното риалити тази вечер от 20.00 ч. по NOVA

Днес в „Черешката на тортата” ще твори певицата Жана Бергендорф. С удоволствие и бързина тя се справя с пазара. А в кухнята пристъпва с нож в ръка, пиперливо чувство за хумор и много чесън. Жана приготвя свинско с бяло вино, което е специално наречено за Фънки. Картофи с масло и много подправки на фурна, както и аспержи с бекон. Лютото е в кръвта на Жана, така че тя не забравя и печените люти чушки с оцет и мед.Следва артистично гювече, а за десерт избира да направи палачинки, които упорито отказват да паднат в тигана.

Тази седмица в „Черешката на тортата“ прехвърчат искри, но и ароматни изненади

Жана Бергендорф ще се окаже „скрита лимонка” и ще изненада гостите си с умения и усет на перфектна домакиня. Тя поднася повече от богата вечеря и създава уют на масата. Но двама от гостите протестират, че вкусовете на Фънки са в центъра на вечерята. А Деси Тенекеджиева опитва за първи път през живота си ракия. Дали нещата ще излязат извън контрол?

Камен Алипиев-Кедъра готви сам за първи път в „Черешката на тортата“

Вечерта е изпълнена с много веселие, но идва един момент, в който Жана размахва ядосано нож. Кой е причина е за това?

Пижамено парти с Весела Нейнски в „Черешката на тортата“

В края на вечерта Жана разказва  емоционалната история, свързана с легендарната Лили Иванова. Каква е била първата й среща с нея и какви точки ще получи певицата за вечерята, гледайте в епизода на „Черешката на тортата“ тази вечер от 20.00 ч по NOVA.