Не пропускайте епизода на кулинарното риалити тази вечер от 20.00 ч. по NOVA

Певецът разтваря огромното си сърце и уютния си дом за гостите в „Черешката на тортата”. Той бързо пазарува и с нетърпение пристъпва към готвенето. Започва със сладолед от авокадо, шоколад и бисквити. Докато бърка, Орлин упорито и с апетит опитва продуктите. Добре че жена му Диана се намесва в кухнята и дисциплинира артистичния подход на певеца. Двамата са страхотна двойка и това се отразява и на кулинарните подвизи в кухнята.

Екзотична вечеря с Марина Войкова в „Черешката на тортата”

Младият баща Орлин Павлов ще изуми гостите със своята дива ципура, която подпира на облаче от прясна паста и авокадо. Марината е „убиец” и е специална изненада за гостите. Като лайтмотив на вечерта се очертава авокадото и Орлин дори признава, че готви „авокадова нощ”. Той планира основното да направи пред самите гости. А за предястие приготвя микс от ядки смесени със сладко от смокини и сирене. На финала прави и свежа салата с много витамини.

Пазаруване с оркестър, сълзи, бурни емоции и забавление в „Черешката на тортата“

Дали Орлин ще спечели сърцата на гостите със своята артистична вечеря и какви други изненади е приготвил, гледайте в „Черешката на тортата“ тази вечер от 20.00 ч. по NOVA.