Гледайте забавната анимация „Търсенето на Дори“ от 13.00 ч. и романтичната комедия „Природни сили” от 15.00 ч. тази събота по NOVA.

Щури моменти и приятни емоции за цялото семейство предстоят в съботния следобед по NOVA. Симпатичната и вечно забравяща рибка от „Търсенето на Немо“ ще се отправи на свое собствено незабравимо приключение в анимацията „Търсенето на Дори“. Дори внезапно си спомня, че има семейство, което вероятно я търси и потегля незабавно с приятелите си Немо и Марлин.

„Исках да разбера дали, ако очарователна и разсеяна рибка отново се загуби, ще бъде добре и ще може да намери пътя към дома. В края на търсенето на Немо бях сигурен в това. И тогава разбрах, че имам нов сюжет“, споделя режисьорът на лентата Андрю Стантън.

Дали приятелите, с които се запознава за втори път, ще я отведат до дома ѝ или паметта на Дори завинаги е заличила спомените ѝ? Кои са нейните родители и къде се е научила да говори на езика на китовете?Вижте отговорите в хитовата анимация на Pixar.

Не пропускайте да се насладите и на романтичната комедия „Природни сили” от 15.00 ч., в която главните роли са поверени на звездния тандем Бен Афлек и Сандра Бълок. Филмът на режисьора Бронхин Хюз разказва за Бен Холмс, професионален списвач на анотации на корици на книги, който се опитва да стигне до Савана за сватбата си.

Хваща последния самолет на косъм, но чайка попада в двигателя, докато излита. Всички по-късни полети са отменени заради приближаващ ураган и затова Бен е принуден на пътува на стоп с привлекателна, но ексцентрична жена на име Сара.

Как ще завърши неговото необикновено пътешествие и ще успее ли да стигне навреме за сватбата, гледайте този следобед от 15.00 ч. по NOVA.

Не пропускайте забавната анимация „Търсенето на Дори“ от 13.00 ч. и романтичната комедия „Природни сили” от 15.00 ч. тази събота по NOVA.