Гледайте днес от 13.00 ч. и 15.00 ч.

Положителни емоции и приключения очаква зрителите на NOVA в съботния следобед с хитовата лента „Хрониките на Спайдъруик“ от 13.00 ч. и невероятната история на филма „Под небето на Тоскана“ от 15.00 ч.

От 13.00 ч. семейство Грейс - Джаред, неговият брат близнак Саймън (в ролята Фреди Хаймор), сестра му Малъри и майка им - напуска Ню Йорк и се настанява в уединена стара къща, собственост на пра-прадядо Артър Спайдеруик. Започват да се случват странни неща и тъй като не може да намери обяснение, семейството обвинява Джаред. Когато Джаред, Саймън и Малъри решават да разследват събитията, те разкриват невероятната истина за имението „Спайдъруик” и създанията, които го обитават.

Номинираната за „Оскар“ Даян Лейн ще научи ценни уроци за любовта от италианската звезда Раул Бова в номинирания „Златен глобус“ филм „Под небето на Тоскана“ днес от 15.00 ч. по NOVA.

Романтичният филм ще срещне зрителите с писателката Франсис Мейс, която живее и твори в Сан Франциско. Тя получава като подарък 10-дневна почивка в Тоскана и въпреки че не е очарована от идеята, Франсис събира кураж и си стяга багажа. При пристигането си в Тоскана тя купува полуразрушена вила и се впуска в романтична авантюра, която преобръща живота й.

Не пропускайте вълнуващите филмови заглавия този следобед по NOVA