Гледайте „Лара Крофт Томб Рейдър: Люлката на живота” в събота от 20.00 ч.

Тази вечер от 20.00 ч. по NOVA Анджелина Джоли  отново ще се превъплъти в аристократична авантюристка, издирваща древни артефакти, в приключенския екшън „Лара Крофт Томб Рейдър: Люлката на живота”.

Както и първата част на Лара Крофт, продължението изобилства с впечатляващи каскади и обрати. „Люлката на живота“ проследява опасното пътуване на Лара (Анджелина Джоли), докато се впуска в търсене на митологичната кутия на Пандора. Но малко след като намира легендарния артефакт, той е откраднат от лидера на китайска престъпна организация - Джонатан Райс. Всичко зависи отново от Лара – тя трябва незабавно да върне кутията, преди злият господар да узнае силите й и да я използва за създаване на оръжие с катастрофални за света последици.

По време на приключенията тя се бори с акула, „приземява се” се върху хеликоптер, а в най-зашеметяващата сцена във филма скача от небостъргач. Екшън сцените са завладяващи. Може да се каже, че Анджелина Джоли износва филма на крехките си рамене с комбинация от изящество и сила. 

Не пропускайте да се насладите на спиращия дъха екшън „Лара Крофт: Томб Рейдър” от 20.00 ч. по NOVA.