Гледайте фантастиката "Земята: Ново начало" от 22.10 ч. по NOVA

Холивудската звезда Уил Смит и синът му Джейдън получават ценен урок в постапокалиптичния екшън "Земята: Ново начало" по NOVA. Фантастиката е по идея и история на самия Уил Смит, който иска чрез лентата да акцентира на две важни теми – застрашеното от екологична катастрофа бъдеще на Земята и колко важни са отношенията между бащите и техните деца за формирането на подрастващите като личности. Смит поверява развитието на сюжета на сценариста на “Rogue One” Гари Уита, а реализацията на лентата е поета от световноизвестния режисьор М. Найт Шаямалан. 

Историята ни пренася хиляда години, след като катаклизъм принуждава човечеството да напусне Земята, а планетата Нова Прайм се е превърнала в новия дом на хората. Легендарният генерал Сайфър Рейдж се завръща от далечно пътуване, при което е взел 13-годишния си син Китай със себе си. Когато астероидна буря поврежда кораба на Сайфър и Китай, те се приземяват на вече непознатата и опасна Земя. Докато баща му лежи сериозно ранен, Китай трябва да премине опасни изпитания, за да намери спасение.

След принудително приземяване младежът Китай Рейдж (Джейдън Смит) и неговият баща Сайфър (Уил Смит) се озовават на Земята хиляда години след катастрофалните събития, принудили човечеството да я напусне. Легендарният Сайфър е смъртоносно ранен и Китай сам трябва да тръгне на опасно пътешествие в търсене на помощ, Той ще трябва да се справи съвсем сам с непроходимия терен, еволюиралите животински видове, които сега властват, и безпощадното извънземно същество, избягало при катастрофата. Въпреки сложните отношения между баща и син, ще трябва да се научат да работят заедно и да се доверяват един на друг, за да могат да се завърнат у дома.

Не пропускайте развръзката във фантастиката "Земята: Ново начало" от 22.10 ч. по NOVA.