Ще чуете още зловещи разкрития от първо лице, до които никой от следователите до момента не се е добрал

Тази събота, 26 септември, в „Ничия земя” Даниела Тренчева продължава своя болезнен разказ за Михаил Лещарски - серийният убиец с може би най-много жертви в България.

Екипът на предаването ще заведе зрителите там, където „се раждат Дяволите“. Място, което не съществува на географска карта. Място, което е скрито назад във времето, в миналото, в детството…

И дори присъдата да е една, престъпленията са много. Или иначе казано – ако човек е получил своето законово наказание, дали това е истинското възмездие, за да почиват духовете спокойно?

„Ничия земя": Убиецът от пещерата

Втората част на специалния проект, посветен на серийните убийства, който екипът на „Ничия земя“ реализира с помощта на криминалния психолог Тодор Тодоров, посвещава на Лещарски два епизода, макар че можеше да са и повече, защото и признанията му са повече.

Ще чуете откровен разказ за поне две неразкрити убийства. От проверките става ясно, че такива случаи наистина има, но разследвания не са провеждани. И случаите, както чухме, не тежат на съвестта на Лещарски, а на институциите.

Властите може да се самосезират, може и да се рестартират. Въпрос на гледна точка. Ако могат и те да спят спокойно като него – да забравят. Ако не, да го намерят – под ръка им е в затвора.

Гледайте "Ничия земя" в събота от 18.00 ч. по NOVA.