Рок иконата Милена разказа в „Здравей, България” как се е чувствала под маската на Книгата

В събота вечер зрителите определиха от най-мистериозното шоу в ефира на NOVA да си тръгне Книгата. Под впечатляващата маска се оказа рокаджийката Милена.

„Гласът ми е специфичен, защото имам хрип и нямаше как да го прикрия. Много хора ме разпознаха, включително вкъщи ме заловиха на секундата”, признава тя.

Певицата разказа, че в събота вечер при прибирането си у дома след отпадането, детето ѝ я в посрещнало сърдито и с въпроса „Ти защо не ми каза?!” Милена винаги казвала, че е на репетиции, на които така или иначе ходи постоянно. Тя разказва, че от музикантите и приятелите, с които се вижда често, всички са подозирали, че е тя, но никой не ѝ е задал директно въпроса.

Падна четвъртата маска в "Маскираният певец" (ВИДЕО+СНИМКИ)

Певицата признава, че най-трудно в шоуто ѝ е било да скрие гласа си и да избяга от собствената си характерност.

„Много ми беше интересно да участвам в „Маскираният певец”. За първи път попадам в такъв формат с подобна организация – много беше хубаво, много сплотено, имаше огромен синхрон между целия екип, това истински ми хареса”, казва с усмивка изпълнителката.

Пета серия двубои в "Маскираният певец" (ГАЛЕРИЯ)

Милена  признава, че харесва костюма си. Под тогата на Книгата певицата е носила огромни подплънки, мъжки обувки с няколко номера по-големи от нейния крак и е имала силно ограничена възможност да вижда. Горната част на костюма е била толкова висока и широка, че тя е маневрирала, когато се е налагало да влезе някъде.

„Моите фаворити в шоуто са пеещите хора. Има много такива зад маските”, каза Милена.

Вижте целия разговор с гласовитата Книга във видеото от „Здравей, България”.

Повече информация можете да откриете на официалните Facebook, Instagram и Tik Tok профили на шоуто.