Две гост-маски излизат на сцената на мистериозното шоу

Тази събота в „Маскираният певец“ от 20:00 по NOVA към звездните детективи на шоуто ще се присъедини обичаният комедиен актьор Любомир Нейков, който ще заеме място до AZIS, Aлекс Раева и Владо Пенев. Миналата седмица панелът постигна голям успех, като успя да познае кой стои зад двете паднали маски в предаването. Дали Любо Нейков ще помогне на следователите да поставят нов своеобразен рекорд?

Падна четвъртата маска в "Маскираният певец" (ВИДЕО+СНИМКИ)

Тази седмица зрителите на NOVA ще имат възможността отново да се насладят на изпълненията на не една, а две любими маски от предходния сезон на шоуто. Гарванът и Кукерът ще излязат отново в светлината на прожекторите, но под грандиозните и впечатляващи костюми ще бъдат скрити нови тайнствени звезди, които панелът и феновете на предаването ще опитат да разкрият. Двете маски ще бъдат свалени веднага след изпълненията им и така тази седмица в най-мистериозното шоу в ефира ще бъдат разобличени цели три образа.  

AZIS: Ежедневно разследвам кой стои зад маските в „Маскираният певец”

Феновете на предаването ще наблюдават и две битки в предстоящото издание. В дуел ще се изправят Златният и Булката, а в титанична тройна битка ще влязат други три любими маски – Плашилото, Баба Яга и Светлината. За първи път този сезон панелът ще се възползва и от нови улики – знакови предмети, свързани с образите. Какви ще бъдат те, ще успеят ли да помогнат на детективите или ще ги объркат още повече?

Кои песни са избрали участниците? Кой ще победи и кой ще бъде разкрит и ще приключи участието си в шоуто, ще стане ясно в събота вечер в „Маскираният певец“ от 20:00 часа по NOVA.

Повече информация можете да откриете на сайта на предаването, както и на официалните Facebook, Instagram и Tik Tok профили на шоуто.