Актрисата разказа в „На кафе” за ролята си в новия български филм

Екип на предаването се срещна с талантливата Силвия Петкова на гала премиерата на българския трилър, който вече е по кината.

„Героинята ми се казва Антония. Тя е жена, която е събирателен образ на това какво представляват медиите – дали са звяр, които унищожава, или могат да бъдат съставката, която подхранва корените на едно дърво, за да то разцъфне. Моят образ е символ на това колко голяма и важна роля имат медиите и как тяхната дума е от огромно значение”, споделя актрисата.

„Пепел върху слънцето“ тръгва по кината

Антония се впуска в разследване на неясен случай на лекарска грешка или не. „За мен това е една хубава и трудна роля, която ми беше изключително приятно да изиграя”, допълва актрисата.

Грандиозна премиера на "Пепел върху слънцето" изправи зрителите на крака

В лентата зрителите ще видят още обичаните български актьори Юлиан Вергов, Ники Илиев, Павел Поппандов, Николай Станоев и много други. Проектът е дебют за режисьора Бо Калинов и оператора Калоян Иванов в киното.

Колко важна е истината в актьорската професия и търси ли я Силвия в личния и професионалния с път? Гледайте във видеото от „На кафе”.