Вижте всички изпълнения, както и кой се криеше зад маската на Златния

На крачка от полуфинала на втори сезон на „Маскираният певец“ Златният приключи своето участие в предаването, а зад маската скрит се оказа Кристиан Кирилов. Любимият образ влезе в силна музикална и артистична битка с изпълнението на „Кукла“ на Атлас, но неговите опоненти Макаронът, Баба Яга и Хищницата, успяха да съберат по-висок зрителски вот. „Владо Пенев е мой истински идол и винаги съм искал да бъда на една сцена с него и това се случи сега. Искам да благодаря на целия екип. Всички са страхотни професионалисти. Благодаря и на всички зрители, които гласуваха за мен“, сподели за участието си в шоуто Кристиан. Златният беше един от най-загадъчните герои, за които следователите до последно имаха големи колебания, но Владо Пенев и Азис успяха да познаят риалити звездата и натрупаха нови точки за панела.

 

Единадесета серия двубои (ГАЛЕРИЯ)

Героят на Бебето отново успя да удиви всички като част от детективския панел на шоуто. Този път под маската наистина се криеше рапърът Криско. Още преди две седмици следователите бяха убедени, че именно той е дал живот на симпатичния образ, но всъщност Къци Вапцаров успя да заблуди всички. Криско се справи страхотно с ролята на детектив и единствено той успя да разобличи Петя Буюклиева. За първи път тази вечер и в историята на предаването в световен мащаб маските бяха подложени на истински разпити в рамките на 60 секунди от панелистите. След зададените въпроси, новите имена, които се появиха сред предположенията, са на Рут Колева, Невена Цонева, Папи Ханс, Ники Китаеца, Краси Радков.  

 

Бебето се завръща в „Маскираният певец“

Още две маски паднаха тази събота в най-мистериозното шоу. Специални гости на сцената на предаването бяха Паунът и Пеперудата. В костюма на красивия Паун влезе Руслан Мъйнов и остана загадка за панела, който се обедини около името на Рафи Бохосян. „Исках да изпея „Цвете от луната“ на БТР с гласа на Дони, за да заблудя още повече всички.“, пошегува се актьорът и певец за преживяването под прожекторите.

 

 

 

„Страхотен адреналин се изпитва на тази сцена. Чувствах се прекрасно в костюма на пеперудата“, разказа за емоцията от участието си Петя Буюклиева, която върна живот на впечатляващите криле на Пеперудата. Белослава и Катя от дует „Ритон“ бяха сред предположенията на панела, но само Криско успя да даде верен отговор.

 

 

 

Четири маски продължават напред във втория сезон на „Маскираният певец“. Булката, Макаронът, Баба Яга и Хищницата ще влязат в новите битки, но само трима от тях ще станат част от големия финал. Кои ще са те и какви изненади очакват зрителите? – не пропускайте да разберете следващата събота в 20:00 ч. в  “Маскираният певец“.

Повече информация можете да откриете на сайта на предаването, както и на официалните Facebook, Instagram и Tik Tok профили на шоуто.