Любимата маска става част от детективския панел тази събота

Един от най-любимите образи на зрителите във втория сезон на „Маскираният певец“ – Бебето, се завръща в шоуто като част от звездния детективски панел тази събота от 20:00 ч. по NOVA. Преди две седмици маската се превърна в истинска сензация и остави без думи фенове и следователи, след като под нея се оказа режисьорът и телевизионен водещ Къци Вапцаров. Как ще се справи Бебето като детектив и кой ще бъде скрит този път в атрактивния костюм?

Падна деветата маска в „Маскираният певец“ (ВИДЕО+СНИМКИ)

До финалния етап на тайнственото състезание достигнаха пет героя, които ще излязат в две грандиозни битки на сцената на предаването. За първи път една срещу друга се изправят Хищницата и Булката, а в тройния сблъсък влизат Златният, Макаронът и Баба Яга. Маските ще дадат най-доброто от себе си, за да останат неразкрити и отново да изпълнят съботната вечер с позитивни емоции и много забавление.

Пейо Филипов: Моят фаворит в „Маскираният певец” е Баба Яга

Паунът и Пеперудата също ще блеснат под прожекторите на сцената на „Маскираният певец“. Те ще бъдат двете гост-маски от предходния сезон, които панелисти и зрители ще трябва да разкрият само в рамките на изпълнението им. Кой ще съживи красивите герои тази година? Ще успее ли следствието да ги разпознае?

Кои маски ще продължат напред към все по-близкия финал? Кой ще се раздели с мистериозното приключение тази събота? Отговорите ще станат ясни още тази събота в 20:00 ч. единствено по NOVA.

Повече информация можете да откриете на сайта на предаването, както и на официалните Facebook, Instagram и Tik Tok профили на шоуто.