Вижте всички изпълнения, както и кой се криеше зад маската на Плашилото

Деветата паднала маска във втори сезон на „Маскираният певец“ е Плашилото. Зад любимия образ се оказа музикантът Пейо Филипов.

 

 

Десета серия двубои (ГАЛЕРИЯ)

Тази събота той влезе в блестящ музикален дуел с Булката, но песента “Creep” на Radiohead не му донесе късмет и опонентът му спечели гласовете на зрителите. „Истината е, че съм завършил военно-музикално училище. Уликите бяха сложни, но интересни. Тук е моментът да се извиня и да благодаря на моите близки, от които крих всичко. Искам да изразя респекта си към целия екип на предаването и всички зрители. Аз бях вашето Плашило!“, сподели развълнуваният музикант след свалянето на маската. След много различни предположения и лутане между всякакви варианти, звездните детективи успяха да познаят кой се крие в атрактивния костюм и отбелязаха четвъртото си попадение.

Предложение за брак в „Маскираният певец” (ВИДЕО)

 

 

След три оспорвани дуела напред към финалната права на мистериозното състезание се отправят Златният, Булката, Баба Яга, Макаронът и Хищницата. Те завладяха сърцата на зрителите със звездните си изпълнения, а след тях показаха и нови предметни улики, сред които – статуетка от наградите „NOVA подкрепя българските филми“, сладкиши, военен акселбант, детска играчка, палка за музикален инструмент и диск със златни хитове на Лили Иванова. Алекс Раева, AZIS, Владо Пенев и специалният гост Димитър Маринов бяха впечатлени от видяното и чутото на сцената. Част от предположенията им се обединиха около имената на Деси Слава и Невена Цонева, но разногласия и истински неясноти продължават да имат за тайнствените образи на Златния, Хищницата и Баба Яга. Сред новите имена бяха споменати тези на Кристиян Кирилов, Атанас Колев, Сами Хоссни, Илиян Михов – Баровеца, Невена Пейкова, Джулия, Ева Пармакова, Лора Караджова и Силвестър Силвестров. 

Жоро Низамов: В „Маскираният певец” се забавлявах и успях да заблудя детективите

 

 

 

 

 

Под прожекторите на шоуто отново излезе и Коконата, която феновете обикнаха предходния сезон. Този път зад закачливата маска се криеше обичаната актриса Милена Маркова – Маца, която озари екраните с изпълнението на „Son Of a Preacher Man”. „Изключително удоволствие е за мен да бъда на тази сцена“, благодари Милена за емоцията от участието в „Маскираният певец“, а следователите заложиха на имената на Роберта, Маги Джанаварова, Луиза Григорова, но не успяха да разкрият актрисата.  

 

Димитър Маринов специален гост в „Маскираният певец“

И тази вечер шоуто изпълни домовете на зрителите с много изненади и вълнуващи моменти, сред които дори предложение за брак в студиото на предаването. Магичното изпълнение на Булката завърши със смелия ход на бъдещия младоженец и „Да!“ от красивата му дама. С какво ще впечатли шоуто следващата седмица? Какви битки ще видят зрителите на NOVA и коя маска ще изберат да падне малко преди финала? – не пропускайте да разберете следващата събота в 20:00 ч. в  “Маскираният певец“.

Повече информация можете да откриете на сайта на предаването, както и на официалните Facebook, Instagram и Tik Tok профили на шоуто.