Музикантът и певец разказа в „Здравей, България” как се е чувствал в образа на Плашилото

Събота вечер падна деветата маска в най-мистериозното шоу на NOVA и това беше тази на Плашилото. Оказа се, че човекът, който ни е изненадвал в този образ е талантливият Пейо Филипов.

„Още ме държи адреналина. Приех участието си в „Маскираният певец” като чисто забавление. Адреналинът, който те държи, защото все пак е състезание, и тази готина атмосфера в студиото и опитите на детективите да познаят кой си, са истински приятни”, разказва Пейо.

Падна деветата маска в „Маскираният певец“ (ВИДЕО+СНИМКИ)

„Моят костюм беше лек, сравнително лесен за обличане и можех да се движа в него. Дишането беше по-трудно, защото както всички са видели, на главата си имах чувал, който е с малко отвори, но се справих”, казва с усмивка певецът, който успяваше много умело да се движи по сцената. Той допълва: „Чувствах се сравнително комфортно в костюма и мисля, че успях да намеря начин да го обиграя.”

Жоро Низамов: В „Маскираният певец” се забавлявах и успях да заблудя детективите

Пейо признава, че е криел от всички къде ходи събота вечер, но според него след третия лайф семейството му е започнало да подозира, че е сред участниците в най-мистериозното шоу на NOVA. Сред най-честите му оправдания, за да се измъкне от дома си, са били работни ангажименти.

„Така си бях подбрал репертоара, че повечето от песните, които представих на сцената са ми любими”, споделя изпълнителят, който винаги излизаше в образа на Плашилото с настроение и желание да предаде емоция на публиката.

Къци Вапцаров зад маската на Бебето

„Моят любимец и фаворит за спечелването на шоуто е Баба Яга. Човекът, който е вътре страхотно одухотвори тази маска. Образът, който изгради е на Баба Яга от моето детство, която не е страшна, а смешна и по същия начин обикаля с метлата. Има и по-добри певци от нея, но образът е страхотен”, казва категорично музикантът.

Какво още сподели да участието си – гледайте във видеото от „Здравей, България”.

Повече информация можете да откриете на сайта на предаването, както и на официалните Facebook, Instagram и Tik Tok профили на шоуто.