Гледайте „Любов, разбира се“ от 12.30 ч. и „Перфектната игра“ от 14.15 ч. по NOVA

Тази неделя следобед зрителите на NOVA ще имат възможността да се наслядят на две романтични истории, в които главен герой отново е любовта.
 
Начало от 12.30 ч. ще даде филмът „Любов, разбира се“, който разказва за невероятния обрат в живота на Ейми.След като закарва дъщеря си до колежа в Орегон, тя трябва да се върне отново в Лос Анджелис, за да открие, че се чувства по-самотна от всякога. За щастие ненадейно й предлагат работа, свързана с организацията на ежегодния фестивал на есента. Миналата година посетителите на събитието рязко са намалели, защото професор Ной, който тогава се е занимавал с планирането, е пропуснал да акцентира на забавленията. Сега Ейми решава да докаже, че игри като боулинг с тикви, са задължителни елементи за фестивала. Докато се опитват да дадат най-доброто от себе си за организацията, неусетно между Ейми и Ной започват да прехвърчат любовни искри.

Вълнуващата неделна програма на NOVA продължава с „Перфектната игра“ от 14.15 ч. Когато бившето гадже на Джесика Паркър, известният бейзболен играч Чейз Тейнър, се връща в града, тя отново си припомня миналото, за да успее да открие по-доброто бъдеще. В романтичната лента участие взимат Ники Дилоуч, Андрю Уокър, Винсънт Дейнджърфийлд и Лиза Дюръпт.

Не пропускайте „Любов, разбира се“ от 12.30 ч. и „Перфектната игра“ от 14.15 ч. по NOVA