Двамата разказаха в „Здравей, България” за първите образи, които са избрали да представят на 22 февруари по NOVA

Победителката в пети сезон и един от най-ярките участници във втори сезон на шоуто за преобразявания споделиха, че са готови отново да се отдадат на магията на „Като две капки вода”.

Вече са ясни първите образи, които ще представят звездите. Михаела Маринова е избрала да влезе в кожата на Бони Тейлър. „Много я обичам, има много хубав дрезгав глас, който за мен ще е предизвикателство. Избрах я, защото ми въздейства”, каза младата певица.

Кои са участниците в деветия сезон на „Като две капки вода” – All Stars

Къци Вапцаров е заложил на друг тип дрезгавина с образа на вокалиста на „Рамщайн” Тил Линдеман. „Той има артистичен глас, който не е чак толкова дрезгав, но има и такива моменти. Мечтая да представя поне няколко песни на „Рамщайн”. Любима група с уникален стил”, казва бившият тв водещ.

Софи Маринова: Много се вълнувам, че влизам в „Като две капки вода“ – All Stars

След опита, който имат в предишните сезони, и двамата участници вече знаят какво не искат да им се пада на бутона на късмета. Михаела се надява на по-малко мъжки образи. „Предишният път най-труден за мен беше образът на Елвис Пресли – тази икона с невероятен глас и присъствие”, допълва тя.

 

 

Успешното представяне на един образ е съвкупност от глас и визия – те вървят ръка за ръка. „Шоуто ми даде възможност да събудя неща у себе си, които бяха заспали някъде в мен и са чакали подходящия момент да излязат”, спомня си Маринова участието си в пети сезон.

Къци Вапцаров е на мнение, че се иска съвкупност от качества и съсредоточаване в представянето, защото ако забравиш някой от елементите – образът започва да страда.

Хилда Казасян, Фънки и Юлиан Вергов с безкомпромисни оценки и хумор в „Като две капки вода“ – сезон 9 All Stars

Увереност и на двамата дава екипът на шоуто, който е изграден от истински професионалисти, и работата му кара участниците да се чувстват спокойни.

Михаела и Къци са категорични, че извън всички вокални и визуални предизвикателства, които ще се наложи да преодолеят, те истински ще се забавляват всеки понеделник, когато се качат на сцената на шоуто.

Какво още споделиха двамата участници, гледайте във видеото от „Здравей, България”, а на 22 февруари в 20:00 ч. не пропускайте старта на „Като две капки вода” – All Stars в ефира на NOVA.

Следете Facebook страницата и официалния Instagram профил на „Като две капки вода“ за актуални новини. Епизоди от предишни сезони на предаването можете да откриете в "Като две капки вода” във Vbox и в NOVA PLAY.