Припомнете си шеговитите номера на едно от най-забавните предавания в българския ефир тази неделя от 18.00 ч. по NOVA

Любимото предаване със скрита камера „Сладко отмъщение“, с водещ Влади Априлов, продължава да провокира и тества търпението на родни звезди в ефира на NOVA и да се грижи за доброто настроение на зрителите.

Миналата седмица певицата на народа Ивана отпразнува повече от необикновен рожден ден на дъщеря си, изпълнен с полюсни емоции и неочакван финал. Тази седмица към списъка със звездни жертви, взели статуетката „Златен шаран“, се присъединяват Лъчо от рап групата Скандау и победителят в седмия сезон на „Като две капки вода“ – Стефан Илчев.

Ивана печели статуетката „Златен шаран“ в „Сладко отмъщение“ за втори път

Лъчо ще тества търпението на своя най-добър приятел Тото в инфарктна ситуация с бъдещ рапър, почистващ офиси. Това, което не подозира обаче е, че точно той ще трябва да се справя с последствията от решението си да погоди „Сладко отмъщение“. Певецът Стефан Илчев пък ще се окаже в интересна ситуация след като отива на среща с партиен член, който му прави неустоимо предложение, включващо странни задачи и национално турне.

Не пропускайте провокациите към звездите и реакциите им в следващите забавни епизоди на „Сладко отмъщение“ в ефира на NOVA!