Най-атрактивното риалити започва на 4-и септември по NOVA

Броени дни преди старта на третия сезон на „Игри на волята: България“, водещият на формата Димо Алексиев, специалистът по изграждане на игрите - Момчил Манчев – Момо и репортерът на NOVA Николай Василковски се впуснаха в неочаквана битка на Арената. Под зоркия поглед на водещата Ралица Паскалева тримата изпитаха физическите си умения и дадоха всичко от себе си, за да издържат предизвикателството да не паднат от въжената стълба в басейна. В импровизираната надпревара те тестваха едно от новите препятствия в най-атрактивното риалити, което се завръща с трети сезон на 4-и септември по NOVA.

„Често пробвам част от игрите, защото тази година те са изключително трудни. Натоварването тук е за горната част на тялото. Най-вече за ръцете и предмишниците“, разказва водещият Димо Алексиев за „Здравей, България“. Димо има отговорната задача да следи за спазването на правилата и да коментира всяко движение на участниците по време на битките, които в предстоящия сезон ще бъдат много повече и много по-сериозни.

Невиждани конструкции ще затруднят максимално участниците в третия сезон на „Игри на волята: България“

„Тази година това, което ме впечатлява много, са силните характери и в двата пола и това, че битките вървят много интересно. Игрите са комплексни и стават все по-сложни. Акцентите са предимно в добрата и ефективна комуникация между участниците в отборите“, допълва Момчил Манчев – Момо,  който отговаря за изграждането на битките и през този сезон и се грижи участниците да бъдат максимално затруднени.

В оспорваното състезание между тримата победител се оказа Димо Алексиев, a Николай Василковски шеговито бе изпратен на Дивата Река.

Зад кадър от трети сезон на „Игри на волята: България“

Много изненади, напрежение, постоянни обрати, силни характери, невиждани физически и тежки психически предизвикателства ще видят зрителите в третия сезон на „Игри на волята: България“. А кои ще бъдат смелите герои, които ще се впуснат в приключението тази година, ще разберете на 4-и септември от 20:00 часа по NOVA.

Следете всичко за „Игри на волята: България“ на Facebook страницата на предаването и и Instagram профила на предаването. Припомнете си и най-интересните моменти от предишните сезони в канала на риалитито във Vbox7.com.