В откровено интервю пред Лора Крумова певицата говори за новата глава, която е отворила в живота си

Тя е певица и телевизионер, води предавания и освен всичко останало е много забавен човек с рядко чувство за самоирония. Напоследък тя отвори нова глава в живота си – говори за провали и възход, отново със самоирония и в много добра компания.

Владимир Михайлов: По време на последното изпълнение на Самураят, щях да припадна на сцената

Алекс Раева и Мария Игнатова ще правят собствен подкаст, в който ще обсъждат най-различни актуални и чисто човешки теми.

За комедийния спектакъл, в който разказва за своите неуспехи

„Най-дивият период в живота ми беше в пубертета. Защото се чувствах много женствена, а в действителност бях едно трътлесто детенце, която нямаше общо с вътрешното си усещане. Тези крайности раждат много комплекси, които ако не превърнеш в свой позитив, в годините могат да те смачкат“, споделя Алекс.

Алекс Раева: Моите козове са движенията и уликите!

„Аз съм много самокритична и не обичам да правя неща, в които не се чувствам добра. Като малка бях страхотна лъжкиня и зрителите се забавляваха много с тези истории. Оказа се, че когато сега разговарям с хората, познавали ме от онова време, те всички за знаели, че лъжа. Например историята за моето самоубийство пред майка ми с витамин C след една наша караница. По онова време в аптеките имаше няколко вида хапчета. Купих си блистерче с витамин C и го преместих в кутийка, за да не разпознае какво е. Последва страхотна сцена – тръшкане, свличане по стената, тракане с кутийката с витамините. Реакцията на майка ми беше неподправен смях. Разбира се, имаше и други забавни случки. Спрях да лъжа, когато исках да се сприятеля с едно много готино момиче в училище. Отидох при нея и ѝ казах: „Искаш ли да бъдем приятелки?“ А тя отвърна: „Ами не, не те харесвам. Много лъжеш и имаш мустак.“ Цял живот ще съм ѝ благодарна, защото тя ме отучи от лъжата и нещата ми потръгнаха. Такива са моментите на катарзис“, категорична е тя.

„Това ми отвори апетита да пиша за провалите в живота по смешен начин. Благодарна съм на Оля и Краси от „Оле, мале“. Те ме поканиха в този спектакъл и ме провокираха да пиша, защото досега не бях писала. Аз определено се озорих, а те пишат великолепно. Трябва ми още опит, за да бъде смешен и самият текст. Аз мога да го изнеса на сцена и да се направя на клоун, но самите ми текстове все още не са достатъчно силни“, разкрива Алекс Раева.

За ролята на панелист в „Маскираният певец“

„Вървим към финала на най-мистериозното шоу, но все още има маски, които са загадка за нас. Например снощи не успяхме да разпознаем актьора Владо Михайлов, който се криеше под маската на Самураят. „Маскираният певец“ развива много уменията за бърза реакция и това да сме по-забавни. Иначе аз обичам този екип и работя над 13 години с тях. Познаваме се само по погледите, а това чувство на комфорт е много приятно.“

За смъртоносните пътища в България. Откакто живее в Благоевград Алекс ежедневно преминава участъка на АМ „Струма“, където през изминалата седмица се случи тежкият пътен инцидент със северномакедонския автобус, при който загинаха десетки.

„За съжаление, ние не се вглъбяваме в истинския проблем, не отделяме внимание да отчупим частичка от душата си и да изпратим тези хора по подобаващ начин. Да се смирим и да сведем глава пред хората, които ще ги преживяват“, разсъждава Алекс.

„Преди 5-6 години изкарах курс за правилно шофиране. Научих неща, които никога не съм знаела, въпреки че имам книжка от над 20 години. Аз съм от адреналиновия тип и съм благодарна на Господ, че се е смилил над мен през годините, в които съм се правила на Фитипалди. Човекът, при който изкарах курса, каза, че имам талант в навигаторството и се хвърлих в професионалното навигаторство. Там преживях катастрофа, която е съвсем нормална за тези среди, но каската ми беше голяма и падна при преобръщането. Зъбите и веждата ми бяха разбити. Това ме отдръпна от този тип шофиране, а след това, с раждането на детето ми, карам изключително внимателно. Сега забелязвам неща, които преди не са ми правили впечатление – липса на маркировка, запрашен път от строителни дейности, неправилни виражи“, разказва тя.

На какво я учи дъщеричката ѝ и какви свои страхове е преодоляла Алекс с нейната поява на бял свят, гледайте във видеото.

Повече информация за „Маскираният певец“ можете да откриете на официалните Facebook, Instagram и Tik Tok профили на шоуто. Припомнете си и най-забавните моменти от миналите сезони на „Маскираният певец“ в канала на предаването във Vbox7.com.