Талантливата изпълнителка разкрива пред репортер на „На кафе“ триковете си да разпознава скрития зад маската в „Маскираният певец“

„Почти всяка маска, която не си познал, си крайно изненадан когато я свалят. Миналият път въобще не предполагах, че Къци може да е скрит зад маската. Той се справя изключително добре с всички маски и успява да намери образа в нея. Всеки път е различен и това е уникално качество. Докато има хора, които още с първата крачка ги разпознаваш. Например Мария Игнатова я познах с първата крачка, която направи на сцената, защото аз познавам всеки един тремор на ръката й когато се появява и излиза на сцена. Тя много трудно може да прикрие вълнението си, докато Къци е много добър в тези неща“, разказва за изненадите в шоуто „Маскираният певец“ Алекс.

„Връщайки лентата назад, когато някоя маска си е свалила „маската“ и преглеждайки уликите, те се оказват много точни. Но някак си са показани по такъв начин, че да имаме хиляди варианти, които да обмислим. Не е толкова ясно, колкото ти се струват на финала,“ добавя относно прикритите улики и уловките, които получават панела и зрителите.

Лесно ли разпознава образите в шоуто?

„Обратно на това, че като певица трябва да слушам гласа, повече обръщам внимание на движенията и уликите. Те са моите козове. Гласът не се чува така добре, както го чуват зрителите и затова не залагам на това. Към гласовете има ефекти, които много ме заблуждават в определени моменти. Но след време започвам да се заслушвам“, разкрива триковете си да хване успешна следа и да открие, човека зад маската певицата.

Падна десетата маска в третия сезон на „Маскираният певец“ (ВИДЕО+СНИМКИ)

За ролята на майка

„Правилният начин за диалог с детето, е да му говориш като равен и без назидателен тон, но има моменти, в които не издържаме и повишаваме тон. На дъщеря ми никога не съм и викала, но когато леко засиля тембъра, нещата замръзват“, уточнява Алекс. Актрисата признава, че с появата на дъщеря й се е променила много и често брои до повече от три, като се опитва с търпение да се справя с проблемите.

Падна деветата маска в третия сезон на „Маскираният певец“ (ВИДЕО+СНИМКИ)

Редно ли е жена да покани на първа среща?

„Далеч съм от срещите в момента, а и не съм такъм типаж. При мен нещата се случват спонтанно и когато двама души имат химия по между си, нещата се случват“, коментира Алекс.

Повече информация за „Маскираният певец“ можете да откриете на официалните Facebook, Instagram и Tik Tok профили на шоуто. Припомнете си и най-забавните моменти от миналите сезони на „Маскираният певец“ в канала на предаването във Vbox7.com.