Секретната задача се превръща в мисия невъзможна за спецекипа на РПУ Запад в епизода на комедийния сериал тази вечер по NOVA

Тази вечер в „Полицаите от края на града“ Виктор Калев ще се преобрази в Иван Марчев – един от двамата ключови свидетели по изключително важно дело. Показанията му ще помогнат едни от най-търсените наркотрафиканти в страната да бъдат изобличени и заловени.

Поредица комични ситуации преобръщат живота на „Полицаите от края на града“

Мисията да охраняват този важен свидетел в рамките на 48 часа е поверена на инспектор Пламенов и колегите му. Всичко е строго секретно, но хората на Пацо отново успяват да изненадат всички с уменията си да работят под прикритие. Това е чудесна възможност за инспектор Пламенов да изпълни целта, която си е поставил - от „последна дупка на кавала“ да превърне своя екип в най-елитната полицейска единица на РПУ Запад. Твърдо решен да изкорени тяхната неефективност, мързел и вродена тъпота, той с готовност поема отговорната задача от своя шеф и тъст – комисар Желязков (Краси Ранков). Дали обаче тайната мисия няма да се окаже мисия невъзможна за Пацо и неговоте хора и пред какво ще се окаже изправен свидетелят – предстои да си припомним тази вечер в 21.00 ч. по NOVA.

Повече за поредицата ще откриете на уебсайта на сериала на NOVA и на официалната страница на “Полицаите от края на града” във Facebook.